ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Kürşad ALBAN cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
Okuma Sayısı:41| Haber Tarihi:12.11.2019

STAJ EĞİTİMİ 1. DÖNEM

Baromuzun başlatmış olduğu Staj Eğitimi kapsamında 1. Dönem Staj Eğitim Programının 7. Dersi “Avukatlık Disiplin Hukuku ” 11.11.2019 tarihinde Baro Başkanımız Av.Hanifi BUDANCAMANAK’ın katkıları ile gerçekleştirilmiştir.
Okuma Sayısı:49| Haber Tarihi:11.11.2019

STAJ EĞİTİMİ 1. DÖNEM

Baromuzun başlatmış olduğu Staj Eğitimi kapsamında 1. Dönem Staj Eğitim Programının 6. Dersi “Boşanma Davaları, Mal Paylaşımı ve Velayet ” 08.11.2019 tarihinde meslektaşımız Av.Turhan HİŞAN’ın katkıları ile gerçekleştirilmiştir. Meslektaşımız Av.Turhan HİŞAN’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Okuma Sayısı:96| Haber Tarihi:08.11.2019

ZİYARET

Bingöl Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Sayın Orhan VARAN ve beraberindeki heyet Baro Başkanımız Av.Hanifi BUDANCAMANAK'ı makamında ziyaret ettiler.
Okuma Sayısı:96| Haber Tarihi:08.11.2019

MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı İle Baromuzun ortaklaşa düzenleyecekleri "Boşanma ve Mal Rejimleri" konulu Meslek İçi Eğitim Semineri 16.11.2019 (Cumartesi) Tarihinde Grand Berti Otelde Saat 10:00 da icra edilecektir.
Okuma Sayısı:88| Haber Tarihi:08.11.2019

AYRIMCILIK SUÇ, EĞİTİM HAKTIR. TBB VE TÜM BAROLARIN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Aksaray Mehmetçik İlkokulu`nun bazı velilerinin, özel eğitim sınıflarındaki otizmli öğrencilere karşı eylem yaptığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Otizmli çocukların, kendi çocukları ile aynı okulda öğretim görmelerine karşı çıkan velileri, öncelikle kınıyoruz.
Okuma Sayısı:140| Haber Tarihi:07.11.2019
14.11.2019
AV. HANİFİ BUDANCAMANAK

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.