ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Meryem DENER cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
Okuma Sayısı:53| Haber Tarihi:17.09.2019

İŞ HUKUKU KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

14.09.2019 tarihinde Grand Berti Otelde, Türkiye Barolar Birliği ve Baromuzun ortak organizasyonu ile “İş Hukuku” konulu eğitim semineri düzenlendi. Seminere eğitmen olarak katılan Sayın Av. Şafak GÜLEÇ ve seminer sorumlusu Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Altan AKPINAR'a bu verimli eğitimden dolayı teşekkür ederiz​
Okuma Sayısı:102| Haber Tarihi:15.09.2019

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Şeyma Şüheda KARAMAN cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av.Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
Okuma Sayısı:180| Haber Tarihi:10.09.2019

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Zeynep KUTLU cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av.Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
Okuma Sayısı:166| Haber Tarihi:10.09.2019

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Dilara ARİFOĞLU cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av.Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
Okuma Sayısı:184| Haber Tarihi:10.09.2019

MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı İle Baromuzun ortaklaşa düzenleyecekleri "İş Hukuku; İşçi Alacakları, İşe İade Davaları" konulu Meslek İçi Eğitim Semineri 14.09.2019 (Cumartesi) Tarihinde Grand Berti Otelde Saat 10:00 da icra edilecektir.
Okuma Sayısı:94| Haber Tarihi:10.09.2019
18.09.2019
AV. HANİFİ BUDANCAMANAK

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.