“Tarihi Yaşatalım, İnsanlığı Yaşatalım, Hasankeyf’i Yaşatalım. Henüz geç değil, Hasankeyf kurtarılabilir ve yaşatılabilir.” şiarıyla bugün bir araya geldik. Sırtımızı kadim bir kente dayamanın verdiği güçle ve müsaadenizle toprağına ayak bastığımız bu açık hava müzesine dair bir kaç bilgi vermek isterim.
Okuma Sayısı:47| Haber Tarihi:18.07.2019

Ülkemizde maalesef belirli aralıklarla bir kısım karanlık odaklar tarafından demokrasiye yönelik kanlı darbe girişimleri yapılmaktadır.
Okuma Sayısı:60| Haber Tarihi:15.07.2019

ZİYARET

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr. Metin FEYZİOĞLU, TBB YK üyesi Av. Sabri Erdal GÜNGÖR, TBB Disiplin Kurulu Başkanı Av. Uğur UZER, Av. Celalettin SOLMAZ, Av. Görkem ALYANAK ve beraberindekiler ilimize ziyarette bulundular.
Okuma Sayısı:60| Haber Tarihi:12.07.2019

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığının 28-29-30 Haziran 2019 Tarihlerinde Ankara’da düzenlediği “Çocuk Adaleti Eğitimi” ne Baromuzu temsilen, Av.Yeşim KAYA ve Av.Sedanur ALCU katılmışlardır. Eğitimi tamamlayarak sertifikalarını alan meslektaşlarımızı tebrik eder, emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.
Okuma Sayısı:54| Haber Tarihi:05.07.2019

2 Temmuz 1993 tarihinde, Sivas’ta bu ülkenin şair yazar sanatçı ve aydınları Madımak otelinde linç kültürü ile beslenmiş bir grup tarafından yakılarak katledildi. Maalesef Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre ve nice ortak değerlerimizin hoşgörü, adalet duygusu ve kardeşlikle yoğurduğu bu topraklarda bir insanlık trajedisi yaşandı.
Okuma Sayısı:62| Haber Tarihi:02.07.2019

Aşağıda isimleri bulunan Doğu ve Güneydoğu Bölgesi Baro başkanları, 29 Haziran 2019 günü Dersim Barosunun ev sahipliğinde bir araya gelerek aşağıdaki konularda konsensüse varmış ve kamuoyuna duyurmaya karar vermiştir.
Okuma Sayısı:86| Haber Tarihi:01.07.2019
24.07.2019
AV. HANİFİ BUDANCAMANAK

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.