ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Burçin YAĞMUR cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Abdullah ALAKUŞ ‘tan ruhsatını teslim aldı.Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Bingöl Barosu Başkanlığı
Okuma Sayısı:38| Haber Tarihi:20.09.2018

AV.RECEP ÇALBAY'IN MUTLU GÜNÜ

Saygıdeğer meslektaşımız Av.Recep ÇALBAY'ın Eylül adında dünya tatlısı bir kızı dünyaya gelmiştir. Eylül bebeğe aramıza hoş geldin diyor, bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz. Bingöl Barosu Başkanlığı
Okuma Sayısı:14| Haber Tarihi:17.09.2018

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Kübra SUDAN cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Abdullah ALAKUŞ ‘tan ruhsatını teslim aldı.Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Bingöl Barosu Başkanlığı
Okuma Sayısı:64| Haber Tarihi:13.09.2018

AV.NAİM GÜÇDEN'İN MUTLU GÜNÜ

Saygıdeğer meslektaşımız Av.Naim GÜÇDEN'in Hevi Asya adında dünya tatlısı bir kızı dünyaya gelmiştir. Hevi Asya bebeğe aramıza hoş geldin diyor, bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.
Okuma Sayısı:94| Haber Tarihi:06.09.2018

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Muhammed GÜLTEKİN cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Abdullah ALAKUŞ ‘tan ruhsatını teslim aldı.Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Bingöl Barosu Başkanlığı
Okuma Sayısı:65| Haber Tarihi:06.09.2018

ARAMIZA YENİ KAYTILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Yusuf GENGÖRÜ cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Abdullah ALAKUŞ ‘tan ruhsatını teslim aldı.Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Bingöl Barosu Başkanlığı
Okuma Sayısı:67| Haber Tarihi:06.09.2018
24.09.2018
AV. ABDULLAH ALAKUŞ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.