İŞKENCE İNSANLIK SUÇUDUR

Gözaltında bulundukları sırada işkence ve fena muameleye uğradıkları ifade tutanakları ve doktor raporları ile ortaya konan çocuklar dolayısıyla Van Barosu tarafından ilgililer hakkında 16.02.2019 tarihinde Van Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.
Okuma Sayısı:60| Haber Tarihi:20.02.2019

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Ayşe ÇELİK POLAT cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan Meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av.Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
Okuma Sayısı:80| Haber Tarihi:20.02.2019

ZİYARET

Bingöl Belediye Başkanı Sayın Yücel BARAKAZİ, Baro Başkanımız Av.Hanifi BUDANCAMANAK'ı makamında ziyaret ederek başarı temennisinde bulundular. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.
Okuma Sayısı:56| Haber Tarihi:01.02.2019

CMK NÖBET LİSTESİ

28.01.2019 - 11.04.2019 TARİHLERİ ARASI CMK HİZMETLERİNİN DAHA İYİ YÜRÜTÜLMESİ İÇİN OCAS SİSTEMİNE EK OLARAK UYGULANACAK CMK NÖBET LİSTESİ
Okuma Sayısı:103| Haber Tarihi:28.01.2019

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Erkan BUZĞAN cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan Meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av.Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
Okuma Sayısı:166| Haber Tarihi:24.01.2019

BAROMUZ AMBLEMLİ POSTA PULLARI BASTIRILDI

Baromuzca bastırılan üzerinde baromuz ambleminin bulunduğu kişisel posta pulları PTT Bingöl Baş Müdürü Sayın Abdullah TAŞDEMİR tarafından Baro Başkanımız Av. Hanifi BUDANCAMANAK’a teslim edildi. Başta PTT Bingöl Baş Müdürü Sayın Abdullah TAŞDEMİR olmak üzere emeği geçen PTT personellerine teşekkür ederiz.
Okuma Sayısı:57| Haber Tarihi:22.01.2019
22.02.2019
AV. HANİFİ BUDANCAMANAK

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.