BAROLARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

29 Temmuz 2020 tarihinde, kendisinden kimlik isteyen polislere işlemin dayanağını soran Hatay Baro Başkanımız Av. Ekrem Dönmez'in, yasaya, ahlaka ve insanlık onuruna aykırı bir şekilde gözaltına alınmasına tanıklık ettik. Bu tanıklığı ise yaşananların olay anında kaydedilmesi ve sosyal medyadan paylaşılmış olması mümkün kılmıştır.
Okuma Sayısı:11| Haber Tarihi:01.08.2020

KINAMA

Bir mekanda eşi ve çocuklarıyla beraber oturduğu esnada kendisine kimlik soran emniyet görevlilerine yasal dayanaklarını soran ve ben şüpheli miyim diyen Hatay Baro Başkanımız sayın Ekrem Dönmez’ in yaka paça gözaltına alınmasını kınıyoruz.
Okuma Sayısı:15| Haber Tarihi:30.07.2020

DAĞ KEÇİLERİ AV İHALESİ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI

03/07/2020 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı 13. Bölge Müdürlüğü tarafından ilimizde 5 adet Yaban Keçisi ve 5 adet Çengel Boynuzlu Dağ Keçisinin avlattırılmasının ihale edilmiş olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. 03/07/2020 tarihinde yapılacak ihale ile birlikte Bingöl Ayanoğlu devlet avlağında 2 si yaban keçisi 2 si çengel boynuzlu dağ keçisi, Kiğı şeytan dağlarında bölgesinde ise 3 ü yaban keçisi 3 ü de çengel boynuzlu dağ keçisi olmak üzere toplamda 10 adet doğal koruma altında bulunan hayvanın katledilmesi planlanıyor.
Okuma Sayısı:28| Haber Tarihi:27.07.2020

AVUKATLARA ÖZEL 3 AY ÖTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ!

Afili Bankacılık ve Bingöl Barosu iş birliğiyle, Baro üyesi Avukatlar ve Stajyer Avukatlar 5,000 TL’ye kadar %0.82 faiz oranlı ihtiyaç kredisinden kefilsiz olarak yararlanabilecektir. Üstelik 3 aya kadar öteleme avantajıyla ve kredi tahsis ücreti ödemeden! ​
Okuma Sayısı:42| Haber Tarihi:22.07.2020

#PARALELBAROYAHAYIR

Avukatlık Kanununda yapılacak değişikliklerle oluşturulmaya çalışılan çoklu baro sistemine karşı basın açıklaması yaparak meslektaşlarımızla birlikte oturma eyleminde bulunduk.
Okuma Sayısı:115| Haber Tarihi:07.07.2020

ZİYARET

Bingöl 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sayın Ünsal KUDU Baro Başkanımız Av. Hanifi BUDANCAMANAK’a veda ziyaretinde bulundular. Baro Başkanımız Av. Hanifi BUDANCAMANAK veda ziyaretinde bulunan Sayın Ünsal KUDU’ya Bingöl Adliyesinde çalıştıkları süre zarfında yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarı temennisinde bulundular.
Okuma Sayısı:110| Haber Tarihi:30.06.2020
05.08.2020
AV. HANİFİ BUDANCAMANAK

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.