MESLEKTAŞLARIMIZA YAPILAN SALDIRILARI KINIYORUZ

Ankara Barosu Avukatları Av. Fadime DEMİR ve Avukat Hakları Merkezi Üyesi Av. Büşra PAMUKÇU’ya yönelik sözlü hakaret ve darp eylemleri ile Gaziantep Barosu Avukatlarından Av. Hüseyin ÇELEBİOĞLU’na yönelik saldırı gerçekleştirilmiştir.
Okuma Sayısı:57| Haber Tarihi:15.11.2018

CMK NÖBET LİSTESİ

15.11.2018 - 25.01.2019 TARİHLERİ ARASI CMK HİZMETLERİNİN DAHA İYİ YÜRÜTÜLMESİ İÇİN OCAS SİSTEMİNE EK OLARAK UYGULANACAK CMK NÖBET LİSTESİ
Okuma Sayısı:31| Haber Tarihi:15.11.2018

"MÜLTECİLERİN ADALETE ERİŞİMİ, HUKUKİ YARDIM VE ADLİ YARDIM" KONULU KONFERANS

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı İle Birleşmiş Milletler Yüksek Komiserliğinin bitlikte düzenledikleri “Mültecilerin Adalete Erişimi, Hukuki Yardım ve Adli Yardım” Konulu Uluslar arazı konferansa Baromuzu temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Nuran AYDIN katılmıştır.
Okuma Sayısı:23| Haber Tarihi:14.11.2018

"ANAYASA MAHKEMESİNE BİREYSEL BAŞVURU" KONULU EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

10.11.2018 tarihinde Grand Berti Otelde Türkiye Barolar Birliği, Avrupa Konseyi ve Baromuzun ortak organizasyonu ile “Anaysa Mahkemesine Bireysel Başvuru” konulu eğitim semineri düzenlendi. Seminere Kolaylaştırıcı olarak katılan Sayın Av. Murat ÖZDEMİR, Sayın Av.Şahide Sezin ATMACA ile Gözlemci olarak katılan Sayın Av.Abdullah ALAKUŞ’a ve yine Avrupa Konseyi Proje Sorumlusu Sayın Ezgi KOÇAK’a bu verimli eğitimden dolayı teşekkür ederiz
Okuma Sayısı:60| Haber Tarihi:10.11.2018

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Gülbahar GÖKTAŞ cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan genç meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı.Mesleğe yeni adım atan genç meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
Okuma Sayısı:133| Haber Tarihi:09.11.2018

ZİYARET

Bingöl 1. Asliye Ceza Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Sayın Fahrettin KÜÇÜKHAZAR, Baro Başkanımız Av.Hanifi BUDANCAMANAK'ı makamında ziyaret ederek,Bingöl Barosu Başkanlığına seçilmelerinden dolayı tebrik ettiler.
Okuma Sayısı:33| Haber Tarihi:09.11.2018
17.11.2018
AV. HANİFİ BUDANCAMANAK

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.