ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Ali İhsan VAROL cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz
Okuma Sayısı:59| Haber Tarihi:13.10.2020

KAMUDA ÇALIŞAN MESLEKTAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Baroları kimliksizleştirme, niteliksizleştirme ve parçalama çabası, her ne kadar jet hızıyla çıkartılan bir kanunda vücut bulsa da aradan geçen süreçte meslektaşlarımızın karşı duruşuyla karşılaşmıştır.
Okuma Sayısı:27| Haber Tarihi:09.10.2020

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Afan ÇALBAY cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz
Okuma Sayısı:63| Haber Tarihi:07.10.2020

BAROMUZ GENEL KURULUNUN ERTELENMESİNİN İPTALİ İÇİN DAVA AÇILMIŞTIR

Baromuzun 14. Olağan Genel Kurulu’nun ertelenmesine ilişkin Merkez İlçe Seçim Kurulu kararına itiraz edilmiş ve akabinde Bingöl Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu 02.10.2020 tarih ve 2020/81 nolu kararın Yürütmesinin Durdurulması ve İptali için Erzurum İdare Mahkemesinde dava açılmıştır. Meslektaşlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur.
Okuma Sayısı:26| Haber Tarihi:07.10.2020

BAROLARDAN HUKUKSUZLUĞA KARŞI ORTAK TEPKİ

Baroların Genel Kurul resmi süreçlerinin başlamasından bir gün önce, Sağlık Bakanlığı’nın yazısı üzerine alındığı belirtilen İçişleri Bakanlığı’nın 02.10.2020 tarihli “tavsiye” genelgesi ve İl Hıfzıssıhha Kurulları’nın 02.10.2020 tarihli kararlarıyla açıkça yasaya aykırı olarak kamu kurumu niteliğindeki meslek örgütlerinin genel kurullarının 01.12.2020 tarihine kadar ertelenmesine karar verilmiştir.
Okuma Sayısı:39| Haber Tarihi:03.10.2020

BASINA VE KAMUYOYUNA

Bingöl Barosu 14. Olağan Genel Kurulunun ertelenmesine ilişkin Baro Başkanımız Av.Hanifi BUDANCAMANAK'ın Basın Açıklaması
Okuma Sayısı:47| Haber Tarihi:03.10.2020
22.10.2020
AV. HANİFİ BUDANCAMANAK

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.