OFİS VE BÜRO SİSTEMİNDE FAALİYET GÖSTEREN TÜM İŞLETMELERDE ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER

26 Mayıs 2020 tarihli Sağlık Bakanlığı Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberine Göre Avukatların Ofis ve Büro Sisteminde Faaliyet Gösteren İşletmeler olmaları sebebiyle aşağıdaki önlemleri almaları gereklidir:
Okuma Sayısı:108| Haber Tarihi:30.05.2020

MAKBUZTEK KURULUM VE KULLANIM VİDEOSU

TBB TARAFINDAN HAZIRLATILAN MAKBUZTEK KURULUM VE KULLANIM VİDEOSUNA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Okuma Sayısı:15| Haber Tarihi:29.05.2020

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Barış, hoşgörü, dayanışma ve kardeşlik ikliminin yaratacağı umut dolu bir gelecek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlarız. En kısa zamanda sağlıklı günlerde bir araya gelme dileğiyle.
Okuma Sayısı:18| Haber Tarihi:24.05.2020

TBB VE 80 BARODAN ORTAK AÇIKLAMA

Ülkemiz aylardır Corona virüsü salgınıyla, ekonomik ve toplumsal ve siyasi sorunlarla mücadele etmektedir. Özelde ise Avukat meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlar tahammül edilmez boyutlara ulaşmıştır. Ülkemizin ve mesleğimizin önceliği bu sorunların çözümüne çaba sarf etmektir. Bu nedenle Avukatlık Kanununda Barolar ve seçim sistemlerine yönelik değişiklik girişimlerini doğru bulmuyor; bu girişimlerin durdurularak, geri çekilmesini, Ülkemizin gerçek gündemlerinin çözümüne dönülmesini talep ediyoruz.
Okuma Sayısı:46| Haber Tarihi:19.05.2020

BAROLARDAN KAYYIM ATAMALARI HAKKINDA ORTAK AÇIKLAMA

Bugün sabahın erken saatlerinde Siirt, Iğdır, Kurtalan, Baykan ve Altınova Belediyelerine kayyım atandığını, Belediye başkanlarının gözaltına alındığını öğrenmiş bulunmaktayız.
Okuma Sayısı:59| Haber Tarihi:15.05.2020

AVUKATLARA ÖZEL 3 AY ÖTELEMELİ İHTİYAÇ KREDİSİ!

DenizBank ve Bingöl Barosu iş birliği ile Baro üyesi Avukatlar %0.99’dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisinden 3 ay öteleme avantajıyla tahsis ücreti ödemeden yararlanabilecektir.
Okuma Sayısı:44| Haber Tarihi:14.05.2020
03.06.2020
AV. HANİFİ BUDANCAMANAK

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.