ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Sol Yanım Acıyor Anne Merhaba anne, yine ben geldim Merak etme okuldan çıktım da geldim. Anneler de babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama, Ali “okula gitmezsem annem çok kızar merak eder” demişti de onun için söylüyorum. Geçen hafta öğretmen sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte Öğretti sağımı solumu.
Okuma Sayısı:236| Haber Tarihi:13.05.2018

AV.FAHRİ ALİMOĞLU'NA PLAKET

Bingöl Barosunun eksi üyelerinden ve Avukatlık mesleğinin duayenlerinden Sayın Av. Fahri ALİMOĞLU'na; "Bingöl Barosunda geçirmiş olduğu başarı dolu yılların anısına" Baro Başkanımız Av.Abdullah ALAKUŞ tarafından plaket verildi.
Okuma Sayısı:61| Haber Tarihi:03.05.2018

AV.FATMA COŞKUN'A PLAKET

Bingöl Barosunun eksi üyelerinden ve Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı, Sayın Av.Fatma COŞKUN'a; "Bingöl Barosunda geçirmiş oldukları başarı dolu yılların anısına" Baro Başkanımız Av.Abdullah ALAKUŞ tarafından plaket verildi.
Okuma Sayısı:66| Haber Tarihi:03.05.2018

AV.SABRİ ERİK'E PLAKET

Bingöl Barosunun eksi Başkanlarından ve aynı zamanda baromuz kurucularından sayın Av.Sabri ERİK'e; "Bingöl Barosunda geçirmiş olduğu başarı dolu yılların anısına" Baro Başkanımız Av.Abdullah ALAKUŞ tarafından plaket verildi.
Okuma Sayısı:52| Haber Tarihi:03.05.2018

AV.YUSUF COŞKUN'A PLAKET

Bingöl Barosunun eksi üyelerinden Kalkınma Bakan Yardımcısı sayın Av.Yusuf COŞKUN'a; "Bingöl Barosunda geçirmiş oldukları başarı dolu yılların anısına" Baro Başkanımız Av.Abdullah ALAKUŞ tarafından plaket verildi.
Okuma Sayısı:52| Haber Tarihi:03.05.2018

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Somada maden ocağında yiten 301 canın hesabını sormak için soracağız. Ermenek’te yiten 18 canın hesabını sormak için soracağız. Siirt Eruh’ta göçük altında kalan 6 canın hesabını sormak için soracağız. Şırnak’ta kömür ocağı göçüğünün altında kalan 7 emekçinin hesabını sormak için soracağız. Günlük 20-30 TL ye fındık tarlalarında fındık toplamak için yollarda trafik kazalarına kurban olanların hesabını sormak için soracağız.
Okuma Sayısı:461| Haber Tarihi:01.05.2018
23.05.2018
AV. ABDULLAH ALAKUŞ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.