ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Muhammed BARMAN cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av.Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
Okuma Sayısı:54| Haber Tarihi:24.08.2019

ARABULUCULUK DAİRE BAŞKANLIĞINDAN SINAV İLANI

Arabuluculuk sınavına katılacak meslektaşlarımız sınav hakkında Arabuluculuk Daire Başkanlığı'nca yayınlanan ilana http://www.adb.adalet.gov.tr/link/2019sinav/ilan.pdf adresinden ulaşabilirler.
Okuma Sayısı:22| Haber Tarihi:19.08.2019

BAROLARDAN KAYYUM ATANMASI HAKKINDA ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Türkiye bir kez daha hukuksuz bir sabaha uyandı. Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediyelerinin seçilmiş belediye başkanları görevden alınarak, yerlerine bu illerin valileri kayyum olarak atanmıştır. İçişleri Bakanlığının verilerine göre 418 kişi de gözaltına alınmış, aynı zamanda internete ve sosyal medyaya erişim de kısıtlanmıştır. Darbe sonrası yaşadığımız hukuksuzluklar, bir kez daha uygulamaya konulmuştur.
Okuma Sayısı:83| Haber Tarihi:19.08.2019

AV.CANAN ÇAKABEY ERDOĞAN'IN MUTLU GÜNÜ

Saygıdeğer meslektaşımız Av.Canan ÇAKABEY ERDOĞAN'ın Ali Fırat adında dünya tatlısı bir oğlu dünyaya gelmiştir. Ali Fırat bebeğe aramıza hoş geldin diyor, bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.
Okuma Sayısı:17| Haber Tarihi:17.08.2019

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Yarının bugünden daha adil, güvenli, huzurlu, sağlıklı ve barış içinde olduğu bir gelecek temennisiyle Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Saygılarımızla
Okuma Sayısı:19| Haber Tarihi:11.08.2019

BAROLARDAN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI

Bilindiği üzere, üç meslektaşımızın da aralarında olduğu Cumhuriyet Gazetesi yöneticilerinin ve bazı yazarlarının yargılanarak mahkûm edildiği bir dava söz konusudur. ​ Ülkemizdeki ifade ve basın özgürlüğü bakımından simgesel bir nitelik taşıyan bu davanın, yalnızca yargılananları değil, ülkemizdeki bütün gazeteler ve gazetecileri ilgilendiren önemli sonuçlara gebe olduğu, kamuoyunda genel kabul görmektedir.
Okuma Sayısı:79| Haber Tarihi:06.08.2019
25.08.2019
AV. HANİFİ BUDANCAMANAK

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.