ZİYARET

DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Sayın Mikail KOVALAR, Merkez İlçe Başkanı Sayın Orhan CAMUKA ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Baro Başkanımız Av. Hanifi BUDANCAMANAK’ı makamında ziyaret ettiler.
Okuma Sayısı:9| Haber Tarihi:29.09.2020

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Taner YAŞAR cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz
Okuma Sayısı:20| Haber Tarihi:28.09.2020

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat İrem KARACA cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz
Okuma Sayısı:50| Haber Tarihi:24.09.2020

BİRLİKTE YAŞATALIM

Ordu Barosu’na kayıtlı meslektaşlarımız Av. Ezgi ve Av. İbrahim Bayraktar’ın 16 aylık bebekleri onu kurtaracak kahramanlarını bekliyor. Hep birlikte yaşatabiliriz. *Herhangi bir sebeple toplanan meblağ kısmen ya da tamamen tedavide kullanılamayacak olur ise Ordu Barosu Başkanlığı tarafından TBB-SYDF hesabına yatırılacak ve sadece avukatların, sisteme kayıtlı eş ve çocuklarının ve stajyer avukatların tedavisi için ilgili mevzuat çerçevesinde kullanılacaktır.
Okuma Sayısı:19| Haber Tarihi:21.09.2020

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Nurullah MAMUK cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz
Okuma Sayısı:51| Haber Tarihi:15.09.2020

ARAMIZA YENİ KATILANLAR

Bingöl Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen ruhsat töreniyle, yeni Avukat Abdulkadir CELALETTİNOĞLU cübbesini giydi. Bir yıllık avukatlık stajını bitirerek ruhsat almaya hak kazanan meslektaşımız; Bingöl Barosu Avukatlarının katılımıyla gerçekleşen törende yemin ederek Bingöl Barosu Başkanı Av. Hanifi BUDANCAMANAK ‘tan ruhsatını teslim aldı. Mesleğe yeni adım atan meslektaşımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz
Okuma Sayısı:54| Haber Tarihi:14.09.2020
02.10.2020
AV. HANİFİ BUDANCAMANAK

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.