ŞANLIURFA HUKUK KLİNİĞİ TOPLANTISI VE GÖBEKLİTEPE GEZİSİ

Şanlıurfa Barosu ve Türkiye Barolar Birliği Başkanlığının ortaklaşa düzenlemiş olduğu Şanlıurfa Hukuk Kliniği Toplantısı ve Göbeklitepe Gezisine Baromuzu temsilen Baro Başkanımız Av.Hanifi BUDANCAMANAK ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. İlyas DEVRAN katılmışlardır.
Okuma Sayısı:25| Haber Tarihi:18.03.2019

YENİ ZELLANDA DA GERÇEKLEŞTİRİLEN SİLAHLI SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUZ

Yeni Zellanda da Cuma namazı esnasında ibadetlerini yerine getiren 200’ü aşkın Müslümanın bulunduğu 2 camiye düzenlenen silahlı saldırı sonucu 49 kişi hayatını kaybetmiş, 20’si ağır olmak üzere toplam 48 kişide yaralanmıştır. Dünya barışına yönelik bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyor, ölenlere rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileriz.
Okuma Sayısı:38| Haber Tarihi:15.03.2019

ZİYARET

Saadet Partisi Bingöl Belediye Başkan Adayı Ahmet KAYA, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir KARADUMAN ve beraberindeki Saadet Partisi Bingöl İl Yöneticileri Baro Başkanımız Av. Hanifi BUDANCAMANAK’ı makamında ziyaret ettiler.
Okuma Sayısı:43| Haber Tarihi:12.03.2019

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Dolayısıyla Baromuz Kadın Komisyonunun Yapmış Olduğu Basın Açıklaması
Okuma Sayısı:101| Haber Tarihi:08.03.2019

ŞİDDETSİZ TOPLUM KAMPANYASI ÇALIŞTAYI YAPILDI

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığının organize ettiği “Şiddetsiz Toplum Kampanyası Çalıştayı” 7 Mart 2019 Tarihinde Ankara’da yapıldı. Çalıştaya Baromuzu temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Nuran AYDIN katılmıştır.
Okuma Sayısı:53| Haber Tarihi:08.03.2019
27.03.2019
AV. HANİFİ BUDANCAMANAK

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.