AralıkOcakŞubat
İSTANBUL ORTAKÖY SALDIRISI KINAMA MESAJI
Tarih: 01.01.2017 | Okunma Sayısı: 667 | | |

İSTANBUL ORTAKÖY SALDIRISI KINAMA MESAJI

Yeni bir yıla umutla, sevgiyle, barışla uyanmayı beklerken maalesef yine kan, yine gözyaşı ve yine acıyla uyanıyoruz. Acıları kanıksamayacağız ve elbette kabullenmeyeceğiz de. İstanbul Ortaköy de dün gece saat 1:15 sıralarında bir gece kulübüne yapılan silahlı terör saldırısı sonucunda 39 kişi hayatını kaybetmiş, 65 kişi de yaralanmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah’ tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, bu iğrenç saldırıyı yapan veya yapanların tüm bağlantıları ile birlikte ortaya çıkarılmasını bekliyoruz. İslam dini barış, kardeşlik ve hoşgörü dinidir. Dinimizi kullanıp bu iğrenç saldırıyı gerçekleştirenlerin amacı dinimize ve ülkemize zarar vermektir. Tüm toplumun bu konuda gerekli olan sağduyuyu göstereceğinden hiç bir kuşkumuz yoktur. Toplumun her kesimini hangi inançtan olursa olsun bir birine karşı anlayışlı ve hoşgörülü olmaya davet ediyoruz.

Bingöl Barosu Başkanlığı.

24.01.2018 Çarşamba