AralıkOcakŞubat
AV.TAHİR ELİÇİ'Yİ ÖLÜMÜNÜN 2. YILINDA RAHMETLE ANIYORUZ
Tarih: 28.11.2017 | Okunma Sayısı: 190 | | |

Katledilişinin ikinci yıl dönümünde Sevgili Diyarbakır Barosu Başkanımız Av.Tahir ELÇİ’yi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyoruz. Soruşturma dosyasında hala hiçbir gelişmenin olmadığını üzülerek belirtiyoruz. Maalesef bu güne kadar soruşturma dosyasında şüpheli sıfatıyla kimsenin ifadesi dahi alınmamıştır. Arkadaşları, dostları ve meslektaşları olarak yetkililere sesleniyoruz: Katilleri bulun ve yargı önüne çıkarın. Tahir; Barışı istedi, kardeşliği istedi. Bu coğrafyada savaş, operasyon,çatışma istemedi.Doğal, kültürel  ve insanlığın ortak tarihi mirasının korunmasını istedi. Bu talepleri bizlerde bir kez daha yüksek sesle yineliyor ve kendisini rahmetle anıyoruz.

Bingöl Barosu Adına

Baro Başkanı