TBMM BAŞKANINA YAPILACAK ZİYARET HAKKINDA DUYURU
Tarih: 19.07.2016| Okunma Sayısı: 2536

Bilindiği üzere, Devlet içinde yuvalanmış bir terör örgütünün doğrudan Türkiye Cumhuriyetini hedef alan darbe girişiminin ilk saatlerinde T.B.B ve tüm barolarımız, darbenin karşısında, demokrasinin yanında olduğumuzu kamu oyuna ilan etmiştik. Bunu bir kez daha ve en güçlü şekilde göstermek amacıyla 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü T.B.B Başkanı, T.B.B yetkili kurulları ve Baro Başkanları hep birlikte darbeye teşebbüs eden katillerin, bombalamaya cüret ettiği TBMM’yi ziyaret ederek TBMM başkanına geçmiş olsun dileklerimizi ifade edeceğiz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bingöl Barosu Başkanı                                                                                                                                                                                    Av. Abdullah ALAKUŞ

18.04.2024
AV. YUSUF KETENALP

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.