OcakŞubatMart

Ankara 21.04.2016
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2016/26

Türkiye Barolar Birliği’nin değerli meslektaşlarımız için çok sayıda kurum ve kuruluşla yaptığı indirim anlaşmalarına artık IOS ve Android tabanlı cep telefonlarından da kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Bunun için hazırlanan program meslektaşlarımızın hizmetine ücretsiz olarak sunulmuştur.

Barokart sahibi meslektaşlarımızın Türkiye’nin kaliteli hizmet veren otel, restoran, araç kiralama, ofis malzemeleri, eğitim kurumu, vb. işletmelerinden özel indirimlerle faydalanabileceği TBB Kampanya Uygulaması’nı geliştirmek ve daha fazla işletmeyi meslektaşlarımızla buluşturabilmek adına uygulama içerisinde yer alabileceğini düşündüğünüz ve indirimli anlaşma yapabilecek kurum, şirket, işletme ve benzeri önerilerinizi Türkiye Barolar Birliği ile paylaşmanızı diliyoruz.

Sayın Başkanlığınızca kapsamın genişletilmesi ve yaygınlaştırılması için konunun baronuza kayıtlı meslektaşlarımıza duyurulmasını ve baronuz web sitesinde yayınlanmasını dilerim.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU