BARO HİZMET BİNASI VE SOSYAL TESİSLERİNİN YAPIMINA BAŞLANDI
Tarih: 12.09.2020| Okunma Sayısı: 618

Türkiye Barolar Birliği tarafından ihale edilerek yaptırılacak  olan Bingöl Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri  binasının inşaat ruhsat problemleri çözülmüş olup 12 Eylül 2020 tarihi itibarıyla inşaat temeli kazılmaya başlanılmıştır.

Baro Hizmet binamızın arsasının alımında önemli katkıları bulunan önceki dönem başkanımız sayın Abdullah Alakuş ve yönetim kuruluna bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum.

Baromuzun kurumsal kimliğine güç katacak, içerisinde baro idari katı, stajyer derslikleri, çok amaçlı konferans salonu, kütüphane, restoran ve kafeterya gibi birçok bölümün yer alacağı hizmet binamızın başta Bingöl Barosu mensubu meslektaşlarımız olmak üzere hukuk camiasına ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.

Av. Hanifi BUDANCAMANAK

Bingöl Barosu Başkanı

26.04.2024
AV. YUSUF KETENALP

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.